HP Totaal Schilders

Diensten

Schilderwerk

Bij schilderwerk komt meer kijken dan simpel een kleurtje om uw woning/bedrijfspand een mooie uitstraling te geven. Natuurlijk is uitstraling een belangrijk aspect, maar onderhoud geeft u de mogelijkheid om langer te genieten van deze uitstraling. Wij combineren deze aspecten voor jarenlang plezier!

Behang en glasweefsel verwerking

Glasweefsel verricht wonderen op wanden. Vooral op lelijke wanden, wanden die het zwaar te verduren hebben (stoot/krasvast, goed reinigbaar) of wanden die een speciaal tintje moeten krijgen. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur. Een afwerking in een multi-color verfsysteem geeft een extra fraaie en hoogwaardige muurafwerking. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, pleisterwerk, spuitgips, gipskarton platen en alle bestaande houtvezel platen. Naast het verwerken van de diverse soorten glasweefsel heeft HP schildersbedrijf ook ruime ervaring in het plakken van alle andere soorten behang.

Door inwerking van verontreinigingen (zuren) uit ons milieu kan de alkaliteit van beton terug lopen. Een proces dat zeer schadelijk kan zijn voor beton. Betonijzer wordt door de terug gelopen alkaliteit niet meer beschermt en kan gaan roesten. Door de roest onstaat er een volumevergroting van het ijzer waardoor deze het beton beschadigd. Grote stukken beton worden door de enorme druk van het ijzer gedrukt waardoor het betonijzer aan het oppervlakte zichtbaar word en de constr$uctie in sterkte word aangetast. Het is noodzakelijk dit proces in een zo vroeg mogelijk stadium de kop in te drukken. HP schildersbedrijf kan u hierbij de helpende hand bieden. Wij herstellen met de juiste materialen en gereedschappen het beschadigde beton zodat het proces tot stilstand word gebracht.

Onderhoudsbedrijf Dordrecht, schildersbedrijf dordrecht, schildersbedrijf, schilder dordrecht, schilder zwijndrecht, schildersbedrijf zwijndrecht, Timmerbedrijf Dordrecht, bouwbedrijven Dordrecht, bouwbedrijven Zwijndrecht, montage bedrijven Dordrecht, montage bedrijven Zwijndrecht

Menu

Home

Diensten

Projecten

Contact

 

Kleurenwaaier

BTW formulier

 

Voor een

vrijblijvende offerte.

Bel ons!

06 - 53252064

Adres

Krommedijk 189

3312 LD Dordrecht

Partners

www.hptotaalschilders.nl © 2013 |

Mobiel: 06 - 53252064

Kantoor: 078-6141822

e-Mail: info@hptotaalschilders.nl

House Painters

Beton reparaties

Links